5
Telegrafi (#1) 2660 days para
Gjendja e sigurisë në Mitrovicë ka qenë e qetë edhe gjatë javës që kaloi dhe pa ndonjë incident serioz, u vlerësua të hënën në takimin e rregullt të Komiteti për Siguri që mbahet në kuadër të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim të Komunës së Mitrovicës.
Lajme gjendja siguris n mitrovic vlersohet qet Gjitha