19
ShqipMedia (#4279) 2506 days para
Ndeshjen e sotme te vlefshme per kampionatin boteror 2010 ne Afriken Jugore ne mes Shqiperise dhe Hungarise mund te ndiqni live ne internet nepermjet Shqipmedia-s ( video me poshte ). Transmetimi fillon ne ora 20.30, ...
Lajme live video shqiperi hungari Gjitha