16
ShqipMedia (#4290) 2595 days para
Eshte bere tradite qe ne fundvit, kengetaret dhe humoristet shqiptare te paraqesin te rejat e tyre me te fundit. Kete gje e kane bere edhe humoristet me te njohur nga Kosova - Stupcat. Ata ...
Lajme stupcat humor pr vitin ri fol shlir bre burr video Gjitha