OKB: Tre milionë njerëz janë larguar nga Siria

OKB: Tre milionë njerëz janë larguar nga Siria

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Agjencia e Kombeve të Bashkuara për refugjatë thotë se lufta civile në Siri i ka detyruar tre milionë njerëz të largohen nga ky vend, që paraqet një shifër rekorde, dhe e cila është për një milion njerëz më tepër se para një viti.
 • 17
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Vetëm pesë milimetra larg vdekjes!

Vetëm pesë milimetra larg vdekjes!

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Danny Binks dhe e dashura e tij nuk kishin kërkuar asgjë më shumë se një javë relaksi në diell, kur ata kishin rezervuar një pushim veror në Turqi. Por vetëm në natën e dytë të qëndrimit të tyre, Danny, kishte ardhur në atë gjendje që i duhej të luftoj për jetën e tij.
 • 8
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Arma e fuqishme izraelite, me një “goditje” rrëzon 15 raketa (Video)

Arma e fuqishme izraelite, me një “goditje” rrëzon 15 raketa (Video)

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Izraeli ka mundur që të krijoj një sistem aq të sofistikuar mbrojtës, sa që çdo përpjekje e ushtrisë palestineze për të mashtruar këtë sistem, është e kotë.
 • 16
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Vogëlushen e ngufasin, e varrosin dhe e lënë të vdes (Video)

Vogëlushen e ngufasin, e varrosin dhe e lënë të vdes (Video)

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Alok Kumar nga fshati indian Maanpur, të hënën ka gjetur një vajzë që ishte duke qarë pranë fushave të kallamit të sheqerit, nga po kthehej Alok.
 • 10
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Papa Françesku largon “kujdestarin kryesor” të Vatikanit

Papa Françesku largon “kujdestarin kryesor” të Vatikanit

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Udhëheqësi i Kishës Katolike, Françesku ka larguar “kujdestarin kryesor” të ish Papa Benediktit të XVI në zyrën e Vatikanit për shërbime fetare dhe atë e ktheu në vendlindje, në Spanjë.
 • 7
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Serbja mbyt beben e porsalindur, e hedh në plehra dhe dënohet me një vit burg!

Serbja mbyt beben e porsalindur, e hedh në plehra dhe dënohet me një vit burg!

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Nëntëmbëdhjetë vjeçarja M.K. nga Subotica është dënuar me një vit arrest shtëpiak për vrasjen e fëmijës së saj të porsalindur.
 • 14
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Fotoroboti i xhelatit që preu kokën e gazetarit amerikan

Fotoroboti i xhelatit që preu kokën e gazetarit amerikan

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Qeveria amerikane, së bashku me ekspertët e njohjes së fytyrës, kanë bërë me kompjuter një fotografi të anëtarit të maskuar të Shtetit Islam, i cili vrau brutalisht gazetarin amerikan James Foley.
 • 12
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Dijetarët islamë: Shteti Islamik shkel sheriatin

Dijetarët islamë: Shteti Islamik shkel sheriatin

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Bashkimi Botëror i Mendimtarëve Myslimanë, të drejtuar nga predikuesi me ndikim i Katarit Youssef Al Qaradaoui, gjykoi sot se veprimet e Shtetit Islamik, një grupim xhihadistësh shumë i dhunshëm i shtrirë në Siri dhe Irak, shkel sheriatin.
 • 5
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!

Ju duhet te kyceni qe te publikoni lajme

Publikime anonime nuk lejohen! Ju patejter te kyceni qe te publikoni lajme. Nuk keni llogari? Regjistrohu tani, eshte falas!