Arrest shtëpiak për Nazim Bllacën

Arrest shtëpiak për Nazim Bllacën

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Gjykatësi i EULEX-it, Francesko Flori i ka caktuar masën e arrestit shtëpiak prej 30 ditësh Nazim Bllacës, personit që deklaroi se “nën urdhrat e SHIK-ut kreu vrasje dhe aktivitete tjera kriminale”.
  • 13
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!