PDK koalicion me AKR në Lipjan e Kamenicë

PDK koalicion me AKR në Lipjan e Kamenicë

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Lipjan dhe Aleanca Kosova e Re kanë arritur marrëveshje koalicioni në Lipjan që të përkrahet në balotazh kandidati i PDK-së për kryetar të komunës, Shukri Buja.
  • 21
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!