Sulmohet mjeku në QKUK, MSH dënon sulmin

Sulmohet mjeku në QKUK, MSH dënon sulmin

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Ministria e Shëndetësisë dhe Qendra Klinike Universitare e Kosovës e kanë dënuar ashpër sulmin që ka ndodhur të mërkurën në Klinikën Interne të QKUK-së, ku internisti dr. Ibrahim Rrudhani, është sulmuar në orar të punës nga dy individë civilë, të cilët dyshohet se janë pjesëtarë të Policisë së Kosovës.
  • 12
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!