Pas Enver Hoxhës, Blendi Fevziu shkruan për Mbretin Zog

Pas Enver Hoxhës, Blendi Fevziu shkruan për Mbretin Zog

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Në vazhdën e librave biografikë mbi personalitetet e shtetit Shqiptar, gazetari Blendi Fevziu ka bërë publik botimin e tij të ri.Bëhet fjalë për librin "Ahmet
 • 16
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Thaçi: PDSH e vetmja parti që arrin të mbijetojë politikisht

Thaçi: PDSH e vetmja parti që arrin të mbijetojë politikisht

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Formimin e partive të reja , kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi e konsideronë si tendencë për ta dëmtuar PDSH-në. Në një deklaratë për Radioja Evropën
 • 7
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

'Prej sonte, Policia e Gardës patrullon territorin e Republikës së Iliridës'

'Prej sonte, Policia e Gardës patrullon territorin e Republikës së Iliridës'

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

“Nga shtabi qendror i GRI-se njoftojme opinionin popullaten shqiptare dhe ate jo shqiptare ne territorin e Republikës se Ilirides se Garda e Rep.se Ilirides gjegjesisht
 • 7
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Berisha: Valë terrori në gjithë vendin

Berisha: Valë terrori në gjithë vendin

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Për ish Kryeministrin Sali Berisha, futja e Policisë në kopshte dhe shkollat e femijëve per vjedhje energjie, është një akt terrorizmi i shtetit policor. Në
 • 7
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Shkup, protestë e studentëve kundër testeve të paralajmëruara eksterne

Shkup, protestë e studentëve kundër testeve të paralajmëruara eksterne

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Studentët e Universitetit të Shkupit “Shën Kirili dhe Metodi” sot protestuan para rektoratit të universitetit, duke kërkuar që profesorët dhe universiteti të deklarohet zyrtarisht lidhur
 • 15
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

(VIDEO) Tentim për vrasje në Kumanovë

(VIDEO) Tentim për vrasje në Kumanovë

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Gjashtë persona janë të përfshirë në një incident të një rrahjes së përgjakshme në rrugën "Sollunska" në Kumanovë.  Policia ka identifikuar personat e përfshirë në
 • 20
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

IPA fondet, BE-ja i ofron 664 milion euro Maqedonisë

IPA fondet, BE-ja i ofron 664 milion euro Maqedonisë

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Bashkimi Evropian i ofron 664 milion euro Maqedonisë në kuadër të fondeve IPA 2 për periudhën e ardhshme 7 vjeçare. Në bazë të dokumentit strategjik
 • 10
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Aliu: Musa për një punësim reketon 3 deri 5 mijë euro (VIDEO)

Aliu: Musa për një punësim reketon 3 deri 5 mijë euro (VIDEO)

Nga LajmPress ne prej lajmpress.com

Deputeti Aliu nuk ka lënë pa kritikuar edhe bashkëpunimin e afërt të qeverisë VMRO-BDI me “nënën Serbi dhe Rusi”
 • 15
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!

Ju duhet te kyceni qe te publikoni lajme

Publikime anonime nuk lejohen! Ju patejter te kyceni qe te publikoni lajme. Nuk keni llogari? Regjistrohu tani, eshte falas!