11
albeu 2216 days para
Në një aksident trafiku, që ka ndodhur sot në magjistralen Prishtinë-Podujevë ka humbur jetwn një person dhe 3 të tjerë janë lënduar. Policia e Kosovës ka njoftuar se personi që ka humbur jetën në këtë aksident është shqiptar i ...