Ali Ahmeti kunder ndarjes se Maqedonise

Ali Ahmeti kunder ndarjes se Maqedonise

Nga albeu ne prej albeu.com

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrime (BDI) dhe ish-kreu i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK), Ali Ahmeti tha se ai është kundër ndarjes territoriale të Maqedonisë në baza etnike.
  • 9
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!