KQZ: Ja rezultatet e fundit te zgjedhjeve

KQZ: Ja rezultatet e fundit te zgjedhjeve

Nga albeu ne prej albeu.com

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, publikoi të dhënat e numërimit të kutive të votimit. Në Tiranë, Fier, Elbasan, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë vazhdon epërsia e PS-së, ndërsa Durrës, Shkodër, Korçë, Lezhë, Dibër dhe Kukës. Ja detajet ...
  • 16
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!