Rruga e Kosoves dhe Serbise per ne BE

Rruga e Kosoves dhe Serbise per ne BE

Nga albeu ne prej albeu.com

Bisedimet mes Beogradit dhe Prishtinës, pas vendimit të GJND-së janë të pashmangshme,
  • 19
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!