Shqiptarët në Maqedoni, të qetë

Shqiptarët në Maqedoni, të qetë

Nga albeu ne prej www.albeu.com

Diplomatë evroperëndimor kanë vlerësuar qetësinë dhe konstruktivitetin e shqiptarëve në Maqedoni për realizimin e të drejtave të tyre. Edhe pas 10 viteve kur nuk janë plotësuar në praktikë të gjitha të drejtat dhe avancimi i pozitës që buron nga Mar
  • 2
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!