Aksident ne Shkoder, 1 viktime dhe 1 i plagosur

Aksident ne Shkoder, 1 viktime dhe 1 i plagosur

Nga berat ne prej www.ikubinfo.com

Nje aksident i ndodhur ne Shkoder i ka marre jeten nje personi, ndersa nje tjeter eshte plagosur.
  • 17
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!