Ja emrat e ministrave të rinj!

Ja emrat e ministrave të rinj!

Nga albeu ne prej www.albeu.com

UPDATE - Përmes rrjetit Facebook, kryeministri Sali Berisha ka konfirmuar emrat e propozuar nga ana e tij për të zëvendësuar ministrat e LSI-së.
“Sonte unë i propozova Presidentit të Republikës 4 personalitete, njerëz të shkëlqyer, profesionistë të nivelit të lartë në fushën e tyre dhe gjerësisht
  • 16
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!