Konfindustria: Emigrantët shqiptarë në Greqi të zhvendosin depozitat në Shqipëri

Konfindustria: Emigrantët shqiptarë në Greqi të zhvendosin depozitat në Shqipëri

Nga LajmiFundit ne prej www.lajmifundit.com

Konfindustria, duke marr shkak nga lajmet e fundit shqetësuese për shenjat e para të tronditjes së sistemit bankar në Greqi si pasojë e tërheqjeve masive të depozitave nga qytetarët dhe biznesi, kërkon sensibilizimin
  • 17
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!