Konventa e Gruas, Berisha: Gjithçka për barazinë gjinore

Konventa e Gruas, Berisha: Gjithçka për barazinë gjinore

Nga albeu ne prej www.albeu.com

Partia Demokratike organizoi sot në Pallatin e Kongreseve Konventën e Gruas. Në këtë konvente mori pjesë edhe kryeministri Berisha i cili vlerësoi kontributin e dhënë nga gratë dhe vajzat gjatë këtyre viteve.
"Të dashura vajza dhe gra, nëna dhe motra, kjo konvente para ë gjithash është një ho
  • 5
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!