Pranimet në universitetet shtetërore, pikët e fituesit të fundit Faza 1 dhe 2

Pranimet në universitetet shtetërore, pikët e fituesit të fundit Faza 1 dhe 2

Nga tapi ne prej www.noa.al

Tiranë, 25 Shtator NOA – Pas përfundimit të procesit të regjistrimeve që duhet të përfundojë gjatë javës së ardhshme, do të nisin studimet në universitetet shtetërore.
  • 19
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!