Projekti Kombi në shkolla, kundër dhunës

Projekti Kombi në shkolla, kundër dhunës

Nga albeu ne prej www.albeu.com

Ministria e Arsimit ka ngritur një program të ri disiplinimi të quajtur projekti "Kombi", i cili do të parandalojë dhunën e ushtruar në shkolla. Projekti Kombi është aplikuar edhe në shtete të tjera, thotë drejtoresha e kurikulës dhe teksteve pranë
  • 9
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!