Avokatja, tërheqëse dhe shumë joshëse Redona Koçi është e para shqiptare më e bukura juriste e ekploruar nga mediat e vendit, mund të themi se ajo është nga ato modele që i ka lënë të gjithë pa fjalë me format trupore që shumë femra shqiptare vetëm mund t’i ëndërrojnë.

Redona Koçi është bukuroshja shqiptare që ka mbaruar për juridik, por që ka edhe një pasion të cilin nuk e lë kurrë pas dore, e ky pasion është modelingu.Duke folur për zhveshjet dhe fotografitë provokuese, ajo i ka quajtur jo të zakonshme, por me stil, ndërsa asaj i mjafton të ndihet mirë me veten.

Ndaje