AMARCORD

“Kaçanik të raftë pika, nuk e ditke çka asht frika!”

Duken vetëm një grusht në këtë foto, luftëtarët kosovarë të Kaçanikut më 1911 në një peisazh bukurie të egër. Por është vepra e tyre dhe e shumë të sakrifikuarve të tjerë në breza, që përkujtohen me nderim të madh në atmosferën e përvjetorit të nëntë të pavarësisë së Kosovës 🇦🇱🇽🇰

Ndaje