Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Ejup Alimi si duket nuk i pëlqen angazhimi të cilin janë duke e dhënë nënkryetarët e partis së tij.

Ai me një postim ne facebook reagon duke thënë se kryetarët e komunave duhet të kthehen dhe të bëjnë punën e tyre për të cilën i ka zgjedhur populli dhe jo të enden sa në njërën sa në tjetrën seli partiake që le të kuptohet se është fjala për nenkryetarët e tij të cilët janë edhe krytarë të komunave Tetove,Çair dhe Gostivar. 

Ndaje