Nga Festivali Veror presidenti Ilir_Meta u shpreh: “E gjithë jeta ime politike lidhet me të rinjtë dhe shpresoj të kem bërë më të mirën që të jenë sa më aktiv në politikë. IUSY ka dhënë një kontribut të veçante për të zhvilluar demokracinë në vendin tonë”.

 

Ndaje