Elita 5 është grup muzikor i zhanrit të muzikës rok. Grupi është krijuar në fillim të viteve të ’90 në Tetovë nga Agron Idrizi. Anëtarët e grupit janë : Mevaip Mustafi (solo kitarë) ; Besim Ibraimi (daulle) ; Arif Ziberi (vokal); Agron Idrizi (bass kitarë) ;Nexhat Mujovi Wirusi (Sintisizer -dhe një Producent shumë i njohur në muzikën shqiptare). Kjo foto e postuar më poshtë është shpërndajt nga vet anëtari i grupit të Elitës 5 këngëtari, Arif Ziberi:

Ndaje