Shoqëria bjeshkatare “SYTË E SHARRIT” nga Tetova, ju fton të merrni pjesë në Marshin tradicional malor KOBILICA 2017, që organizohet për nder të Ditës së pavarësimit të Republikës së Kosovës.
Marshi do të realizohet më 18 shkurt 2017 (e shtunë), në relacionin: Tetovë – Sellcë – Vicë – Kobilicë.


Tubimi i bjeshkatarëve do të bëhet prej orës 6:30 – 7:00 në qendër të Tetovës, prej nga, me automjete personale, do të nisemi për në f. Vicë.
Të interesuarit duhet të kenë me vete ushqim dhe përgatitje adekuate për marsh dimëror.
Ju mirëpresim!
Tel. për kontakte: 072 275 763 &

071 399 143

Ndaje