Të mos harojmë se Kriminelë dhe provokatorë, nxitës konfliktesh janë serbet, ditëve të fundit me të madhe shpërndahet kjo fotografi (e postuar më posht) e Kriminelit Boban Bashçeviq i cili shihet duke ekzekutuar të burgosurit Shqiptarë në burgun e Dubravës gjatë vitit 1999

SHPRENDAJE SHPRENDAJE le ta shofin te gjith se kush ishin kriminelat

 

 

Ndaje