Ferizaj në Teatrin Adriana Këngëtari e mbajti në Kuvendin e AKR-së! dhe shpalli kandidaturën për kryetar i kësaj dege në Ferizaj!

Këngëtari Labinot Tahiri, anëtar i Aleancës Kosova e Re të Bexhet Pacolit, e ka shpallur kandidaturën e vet për kryetar të komunës së Ferizajt, raporton KTV. Labinot Tahiri njihet dhe si organizuesi i koncerteve për bamirësi . Kandidaturën Tahiri e bëri gjatë mbledhjes së kësaj partie sot në Ferizaj. Zgjedhjet lokale në Kosovë mbahen në fund të vitit. Kryetar aktual i Ferizajt është Muharrem Sfarqa, nga LDK.