14.3 C
Tetovo
E hënë, Korrik 16, 2018
Ballina Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi

53 mijë maqedonas së shpejti bëhen bullgarë

Duke u bazuar në me shumë se 53 mijë aplikime nga shtetasit maqedonas që vetëm se priten dorëzimi i pasaportave në duart e kërkuesve...

Përurohet fabrika, kompania angleze njofton hapjen e një fabrike të dytë në Gostivar

Sot në Gostivar u inaugurua hapja e fabrikës për prodhimin e materialeve biokompatibile të kompanisë ndërkombëtare "PRG Angli", ku morën pjesë kryeshefi ekzekutiv i Kompanisë...

Hisen Xhemaili Përfundimisht mbaron saga 20 vjeçare e ndërtimit të ujësjellsit të Tetovës

Përfundimi i projektit 20 vjeçare e ndërtimit të ujësjellsit të Tetovës, gëzoi të gjithë politikanët dhe udhëheqësit nga komuna e Tetovës,  në përdorimin e...

Isa Mustafa: lajm i mirë që sot në Washington do të nënshkruhet marrëveshja ndërmjet...

Të nderuar qytetarë, Është lajm i mirë që sot në Washington do të nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Kosovës dhe MCC-së, përmes të cilës Kosova do të...

Kompania BMW, paraqet 25 projekte deri më vitin 2025

Fjalët e para për këto të reja vijnë nga Pronari i kompanisë së automjeteve luksoze BMW paraqiti sot strategjinë e zhvillimit të sektorit elektrik,...

Ademi:Maqedonia dhe Kroacia janë dy shtete që kanë një të kaluar të përbashkët, dhe...

Maqedonia dhe Kroacia janë dy shtete që kanë një të kaluar të përbashkët, dhe duhet të kenë ardhmëri të përbashkët Euroatlantike. Me 11 dhe 12...

zv.Kryeministri Osmani takime me z. Frank Hantke nga Fondacioni Fridrih Ebert

Takim me z. Frank Hantke nga Fondacioni Fridrih Ebert: Mbështetja ndërkombëtare për ndërtimin e konsesusit rreth çështjeve për integrimin europian të Republikës së Maqedonisë...

Përgaditja e Programës ekonomike për Reforma për periudhen 2018-2020

Zv.Ministrja e Financave Shiret Elezi njoftoi se në vijim është përgaditja e Programës ekonomike për Reforma për periudhen 2018-2020 Ministria e financave është në përgaditjen...

Buxheti për vitin 2018 në përgaditje: pritet rritje më e lartë ekonomike

- Buxheti për vitin 2018 është duke u përgaditur dhe do të projektohet me rritje më të lartë ekonomike. Në vijim janë duke u...

Republika e Maqedonisë: Vendosi se nuk do të ketë reklama shtetërore!

  Nga një Vendim i Qeverisë aktuale së Maqedonisë për heqjen e reklamave shtetërore nga mediat elektronike dhe të shtypura, vlerësohet si një drejtim pozitiv...