14.3 C
Tetovo
E hënë, Korrik 16, 2018
Ballina Shëndetsi

Shëndetsi

Shëndetsi

Taravari sot pati takim me ambasadoren e Japonisë Е.S. Keiko Haneda

  Ministri Arben Taravari sot pati takim me ambasadoren e Japonisë Е.S. Keiko Haneda, në zyrat e Kabinetit të ministrisë së Shëndetesis Maqedoni. - Japonia mbetet...

Komunikatë nga NPK “TETOVA” Tetovë

Të nderuar qytetarë, Sipas rezultateve nga analizat e kryera nga Qendra për shëndet Publik në Tetovë në rrjetin e ujësjellësit është konstatuar se uji në...

I hani thonjtë, pas këtij leximi s`do i afroni në gojë!

  Si duken thonjtë nën mikroskop, prandaj mendoni edhe njëherë se a do të vazhdoni t’i hani:Njerëzit e të gjitha moshave i kafshojnë thonjtë, ndërsa...

Njoftim nga Ministria e Shëndetësisë Maqedoni

03.08.2017 --- Ministria e shendetesise njofton se në bazë të shpalljes së meteo – alarmit nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike, duke filluar nga dita e nesërme...

Fillon me punë Komisioni per Mbikqyrje Profesionale pranë Odës së Mjekëve Maqedoni

Ka Filluar me punë Komisioni per Mbikqyrje Profesionale pranë Odës së Mjekëve te Maqedonisë. Siç nënvizijonë anëtarët e komisionit, shumë lëndë të ngelura të...

Puna e mbarë Nëno !

Pas kësaj fotografie e siguruar nga fanpage i nje artisto nga Shqipëria që duke shkruar dhe ca fjalë Puna e mbarë Nëno ! Si duket...

MJEKU YT: Irfan Ahmeti, specialist internist, subspecialist endokrinolog në Klinikën Universitare të Endokrinologjisë –...

Profesioni i mjekut për mua është profesion hyjnor. Është një ëndër e shfaqur që në fëmijëri. Të shpëtosh jetën e një të sëmuri, të...

Sindikati i MPB: Apel për ndihmë, kërkohet grupi i gjakut A+

Të nderuar anëtarë të SPM (Sindikata e policisë maqedonase), punonjës të Ministrisë së Punëve të Brendëshme të Maqedonisë dhe Agjencisë së Inteligjencës. Sindikati Apelon...

Aktivistë të LR PDSH Tetovë ju përgjigjën pozitivisht një aksioni për dhurim të gjakut

Me moton "Gjaku Juaj shpëton jetë" , Gjaku Juaj shpëton jetë . ne bashkëpunim me Kryqin e Kuq kishin organizuar nje fushatë për dhurimin...

“Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” sot po realizon aksion për pastrimin e dy vendqëndrimeve...

    Iniciativa "Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit"organizoi një aksion pastrimi në këtë ditë vikendi e dielë, me datë 9 Korrik 2017, që filloi në ora...