14.3 C
Tetovo
E hënë, Korrik 16, 2018
Ballina Teknologji

Teknologji

Teknologji

Maqedonia Roaming më të lirë nga gjithë shtetet e Ballkanit

Roaming më të lirë celular nga Serbia, Mali i Zi dhe BeH Të gjithë shfrytëzuesit e operatorëve celularë nga Maqedonia prej sot 01.07.2017 do të...

Samsung do të prodhojë 80 milion ekrane OLED për iPhone 8

Gjithashtu besohet se skaneri i shenjave të gishtërinjve do të jetë i integruar në ekran.Samsung do të prodhojë 80 milion ekrane OLED për iPhone...

Global Firepower Index: radhitja e disa forcave ushtarake në Botë

Nga të dhënat e fundit për vitin 2016 si Forca ushtarake më të fuqishme në botë dhe në nivel të Natos, Turqia është fuqia...

Ministri Zeqiri pjesëmarrës në konferencën ndërkombetare në UEJL

    Ministri për investime të huaja z.Arlind Zeqiri sot në Universitetin e Europës Jug Lindore UEJL, pati nderin të marrë pjesë në debatin me pjesemarrësit e konferencës...

A e dini ku ndodhet Aeroporti ✈më i rrezikshëm në Botë!

Aeroporti më i rrezikshëm në botë, është vërtetuar me një video inçizim i realizuar nga shqiptari Amir Miftari i postuar në Blloku62, në Vendin e...

Ndryshimi i fundit në VIBER risia e“Secrets Chat”

Si një prej aplikacionet më të përdorura si thirje apo për komunikim, gratis sms ”Viber”, ka sjellë një version risi që do të jetë...

Erdoan:nëse NATO-ja nuk na jep mundësin, atëherë blejmë nga Rusia sistemet e mbrojtjes raketore...

Presidenti Erdoan është shprehur që nëse NATO-ja nuk na jep mundësin, atëherë blejmë nga Rusia sistemet e mbrojtjes raketore S-400! Poashtu tha se Rusia...

Delegacioni i Biznesit Gjerman vizitë fabrikën e paneleve solare “Jaha Solar”-Kosovë

  Një vizitë dyditore nga i Deleguari i Biznesit Gjerman në Maqedoni Patrick Martens, bashkë me Ramadan Abdulain (Koordinatorin për vendet shqipfolëse nga Oda Ekonomike...
video

“Turbo” Qarkullimi i parë rrethor në Tetovë |Video|

MSc.Merita Mustafai (inxh.dipl.komunikacionit) MSc.Elmir M.Mustafai (doktorant-inxh.dipl.komunikacionit) Para dhe pas ndërtimit të turbo unazës -Shkup Unaza me "turbo" qarkullim rrethor paraqet risi në rregullimin unazave me qarkullim rrethor...

Youtube paralajmëron ndryshime të mëdha

Nga përftimet e mëherëshme Youtube, raportohet nga mediat botërore se Youtube nga viti 2018 nuk do të përkrahë më reklamat 30 sekondëshe të cilat duhej t’i shihnim...