Ishte kënaqësi e veçantë, që mbrëmë, në cilësinë e mysafirit, të jam i pranishëm në shpalljen e rezultateve të zgjedhjeve parlamentare në Gjermani përkatësisht në selinë e CDU, parti kjo e cila doli fituese dhe, nga votuesit, u autorizua të formoj qeverinë e vendit që do të udhëheqet, për herë të katërt, nga Bundeskancelarja Dr.

Angela Merkel. Dr. Merkel dhe mikun tim Kauder e të tjerët, i përgëzova për fitoren i bindur se edhe mëtej, si edhe deri më tash, Gjermania mike e qeverisur nga CDU dhe partnerët e saj, do të jenë në mbështetje të avansimit të proceseve për të mirën e njerzvë.
(Fotot nga një takim i para disa ditëve me Bundeskancelaren Dr. Merkel)

Ndaje