Kreu i Qeverisë së RM-së z.Zoran Zaev qendron këto ditë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në Nju York z.Zaev është mysafirë në Asamblenë e Përgjithshme. Ai pati një takimin me Presidentin Donald J. Trump, dhe poashtu theksoji mbështetjen për nismën e tij përmes Deklaratës për të mbështetur reformat e propozuara nga Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së. Poashtu Kryeministri Zaev  theksoi”Dëshirova nisjen e suksesshme të reformave të organizatës së Kombeve të Bashkuara”.

Ndaje