Plazhi më i ri në Mitrovicë dhe ndodhet në lumin Ibër (VIDEO)

Material i shkëpturur nga Radio Televizioni i Kosovës RTK, ju njoftojmë me plazhin më të ri në Mitrovicë dhe ndodhet në lumin Ibër. Qytetarët janë të kënaqur me punën që është bërë dhe thonë se ky vend është mundësi e...

Zaev takime me kancelaren Merkel..

Pas një takime të rëndësishëm Kryeministri Zaev ka theksuar se ka të bëjë një takim bilateral me Kancelaren e Gjermanisë Angela Merkel, i cili shprehu mbështetjen e fuqishme për qeverinë e re të Maqedonisë. Qeveria është e vendosur për...

Pollozhani pas 5 viteve të kaluara te Shkëndija po i thotë lamtumirë kësaj skuadre!

Siç e thotë edhe vetë futbollisti strugan në letrën e tij lamtumirëse,  ai po ikën nga shtëpia e tij, duke lënë pas një të kaluar që përmban gjithçka. Suksese e dështime, momente gëzimi e dëshprimi, rënie e ngritje, por...

NJOFTIM Të dashur miq, ky është një grabitës në autostradën-Beograd

Të dashur miq, që merni rrugën për.në atdhe portaly yne ka siguruar deshmi (me fotografi) që ky (person ne foto) është një grabitës në autostradën-Beograd. Ata ndalojnë automjetet me regjistrime te huaja. Ata pretendojnë të jenë shtetas turq dhe ata...

MJEKU YT: Irfan Ahmeti, specialist internist, subspecialist endokrinolog në Klinikën Universitare të Endokrinologjisë –...

Profesioni i mjekut për mua është profesion hyjnor. Është një ëndër e shfaqur që në fëmijëri. Të shpëtosh jetën e një të sëmuri, të largojsh dhimbjet, ankthin dhe vuajtjet e të semurit, të parandalosh përhapjen e sëmundjes dhe komplikimet...

Zv.Ministrja Elezi, me rebalancin e buxhetit rriten për 25% mjetet për Universitetin e Tetovës

Me rebalancin e buxhetit janë parashikuar mjete për Universitetin e Tetovës në total prej 777.196.000 denarë. ose rritje nga buxheti i shtetit me rebalancin për 25% krahasuar me vitin paraprak. Sigurisht se mjetet financiare për Universitetin e Tetovës janë të nevojshme edhe...

Mile Boshnjakovski zgjedhet zëdhënësi i Qeverisë së RM-së

Mile Boshnjakovski është zëdhënësi i ri i Qeverisë së Maqedonisë. Pranë Qeverisë së Rm-së është vendosur në seancën e së martës që Boshnjakovski me profesion ish-gazetarë që ka punuar në më shumë media, ishte pjesë i ekipit për marrdhënie me...

Lumturije Iljazi, zgjidhet u.d. kryetare komune në komunën e Bogovinës

Pas nje ngërçi politik ne te cilen u gjend institucioni i komunes se Bogovines pas ngjarjes tragjike ku humbi jeten kryetari i komunes Hazbi Idrizi, sot si ushtruese detyre ne kete komune u zgjodh zonja Lumturie Iljazi nga fshati...

Ambasadori i SHBA-së Bejli, vizitoi kabinetin e Ministrit te Diaspores, Ademit

Edmond Ademi, anëtar i Kryesisë së LSDM'së dhe Ministër I angazhuar për Diasporën pati një takim me Ambasadorin e SHBA-së Xhes Bejli, të cilin e pati njoftuar për aktivitet dhe projektet e lidhura me zhvillimin e bashkëpunimit dhe mardhënieve me...