Partia Demokratike Shqiptare *PDSH ka zyrtarizuar kandidatin për komunën e Gostivarit dhe bëhet fjalë për anëtarin e kryesisë qendrore nga kjo parti, politokologun nga Çegrani, Sabajdin izeiri. Në kuvendin e mbrëmshëm është theksuar se izeiri është person autoritativ, ndërsa për bartës të listës së këshilltarëve komunal është caktuar Vildan Memeti, inxhinier i elektros nga Gostivari, transmeton Televizioni Koha.

Ndaje