Pas kësaj fotografie e siguruar nga fanpage i nje artisto nga Shqipëria që duke shkruar dhe ca fjalë Puna e mbarë Nëno ! Si duket nana nuk e kupton se.po e.çon shqiperin përpara dhe shpejt me kete biznes thurje malli…!

Ndaje