Të dhënat prej autoriteteve nga aeroporti i Ataturkut, brenda këtij aeroplani mund të akomodohen gjashtë persona dhe dy pilotë. Raportohet se Aeroporti kryesor i Stambollit, Ataturk, u mbyll mbrëmjen e sotme pasi një aeroplan privat u rrëzua teksa po përpiqej të ulej.

Aeroplani u përplas derisa po aterronte dhe u përfshi nga flaka, kurse tipi i aeroplanit raportohet të jetë “Cessna 650 Citation 7”.

Ndaje