Me disa fotografi të siguruara nga qendrat e mediave Romune ua sjellim nga afër dëmet e shkaktuara nga erërat e forta që si pasojë  solli këto dëme materiale poashtu dhe dhjetra viktima në njerëz:

 

Ndaje