Shkurte Fejza, ndryshe ikona e këngëve patriotike dhe popullore, në rrjetin social fcb ka postuar një fotografi duke përshëndetë të gjithë shqiptarët kudo që janë.
Një veshje shumë e bukur e kohës së skenderbeut që i përket rrethit të Shkodrës. Kështu din të punoj vetem artisti popullor. Në foto princesha Jerinë Dushmani.
Pse mos të merret si model edhe sot nga vajzat e nuset shqiptare. Sa madhështore do të dukej.
P.S.Unë e kam një kostum të ngjajshëm.

Ndaje