Shkrute Gashi ka postuar ne instagram një fotografi me babagjyshin e vet duke ja uruar Haxhillëkun, me një surpriz torte e shkruajtur Urime Babagjysh Haxhilëkun!

Shkurte Gashi njihet si diva e tallavasë mirëpo ajo asnjëherë s’ka postuar foto të familjes së ngushtë sigurishtë ky rasti i fundit e ka emocionuar dhe ka shtyrë që këngëtarja Gashi të publikoje këtë foto!

Ndaje