Presidenti i Kosovës z.Thaçi nga takimi i sotëm me tre alpinistët Arinetës, Nazmiut, Qëndrimit dhe Hakiut, njëkohësisht me këtë rast ua ka dorëzuar flamurin e Kosovës për ta ngritur në majën e Everestit.

Malet e Everestit çdo ekspeditë e bëjnë të rrezikshme, sepse erërat janë shumë të forta, temperaturat shumë të ulëta, kurse ajri dhe oksigjeni shumë i rrallë, por alpinistët tanë që tre vjet po përgatitën për të gjitha sfidat e mundshme që i presin atje.
Ekspeditën e tyre të guximshme dhe përplot me sakrificë, flamurtarët tanë në Everest po ia kushtojnë Kosovës dhe promovimit të shtetësisë sonë. Shkruan Hashim Thaçi

Ndaje