Loja e mbrëshme ishte e kobshme për ekipin e Vardarit ! Që në fillim të ndeshjes, ekipi I Zenit filloi ofensivën dhe krijoi shanset, e para ndërsa Vardari veproi në mënyrë anonime dhe vetëm rrethoj për qëllimin e rusëve. Mbrojtësi Mancini kishte një rol të mirë mbrojtës, i cili përmbante pesë lojtarë kur Vardari po sulmonte dhe shënimet treguan me të cilat ranë dy golat e parë dhe ata e thyen Vardarin.

Në minutën e gjashtë të ndeshjes, Zenit arriti të kryesojë një gol, dhe golashënuesi ishte Alexander Kokorin, i cili mbizotëronte Gacevskin me kokë. Dhjetë minuta më vonë, një gol tjetër u shënua nga skuadra ruse, përsëri me kokë, ndërsa goli i tretë u pranua para përfundimit të pjesës së parë dhe ishte puna e shënuesit Juba pas një veprimi në dukje.

Ndaje