Pjesa e dytë e dokumentarit rreth “, treshes” Prokuroret special Fatime Fetai, Katica Janeva dhe Lence Ristovska zbulojmë më shumë detaje të jetës së tyre private, por edhe stilin e veshjes.

Fatimja tregon se edhe kur punonte në gjykatën në Gostivar ishte më e rregulluara nga të gjithë koleget tjera, por kur kthehet në shtëpi, ajo është një grua, nënë dhe amvise dhe pastaj vishet me veshje te lira sportive.


“Kur unë jam në Shkup ose para shtypit, ateherë unë shoh veten se si jam veshur,  (ndryshe nuk e ka kompleks) thekson Fatimja, por ajo se mohon se në ndonjë martesë në Bogovinë, unë veshi dimija (veshje tradicionale shqiptare, rajonale) , tregon Fetai. Transmeton A1on mk.